Euridice’nin Elleri- Seyirci Yorumları

Oyun iyiydi, Uğur ÇAVUŞOĞLU rolünün hakkını verdi, “tek kişilik oyun sıkıcı olur” diye düşünenlerin söz konusu önyargısını kaldırtacak bir oyundu. Yönetmenini kutluyorum. Metin de usta işiydi. (Tolga Acar, 6 Kasım 2012)

Oyunun süresi yaklaşık 60 dakika. Konu, performans hersey son derece guzeldi bana gore. Ben beğendim :)) (Şenay Dağlar, 30 Ekim 2012)

Tek kelimeyle muhteşemdi,Uğur Cavuşoğlu’na hayran kaldım diyebilirim.Oyundan sonra tebrik etme şansım da oldu,mutevazı biri bu mutluluk sahneye yansıdı,e doğal olarak seyirciye de. (Nilay Şit, 10 Kasım 2012)

Eurydicenin Elleri çok güzeldi..Ugur Cavusoglu. Çok başarılı….(Nejla Değirmenbaşı Yıldırım, 10 Kasım 2012)

uzun zaman olmustu tiyatroya gitmeyeli guzel bir cumartesi aksami guzel bi oyun Euridice’nin Elleri (Gizem Ersezer, 10 Kasım 2012)

Oyunun konusu beni zorladı, kapasitemi aştı. Uğur Çavuşoğlu’nun performansı muhteşem. Yeni sahnelenmeye başlanan oyunların tanıtım kitapçıklarının olmayışı kötü oluyor. Bazı oyunlar için izlenmeden okunması gerektiği düşüncesindeyim. (Ertan Ürkmez, 4 Kasım 2012)

…Oyunun konusu hakkında pek bir fikrim olmadan Uğur Çavuşoğlu adını görünce hiç düşünmeden gittim oyunu izlemeye….bir saatlik oyun başlayıp da yarılanana kadar bu adam deli mi, ne anlatmaya çalışıyor diye geçiriyorsunuz aklınızdan…Aslında işlenen konu oldukça güzel ama bana göre fazlasıyla ağır ve izlenmesi zor olan bir oyun…Gerçi ben de oyunu beğenmedim demiyorum ama bunun nedeni tamamen sevgili Uğur Çavuşoğlu’nun üstün performansı. Bu kadar başarılı olmasaydı oyunu takip etmekte epeyce zorlanırdım herhalde. Uğur Çavuşoğlu; sesiyle, mimikleriyle, vücuduyla, saçlarıyla, yüzünden akan teriyle öylesine oyuna hakim ki, ona hayran kalmamak elde değil. Dediğim gibi, tek kişilik oyunların başarısı büyük ölçüde oyuncuya bağlı ve Uğur Çavuşoğlu da bunun hakkını sonuna kadar veriyor… Yazının tamamı için lütfen tıklayınız. (İçimdeki Kelebekler blog yazısında alıntı, 3 Kasım 2012)

Tek kişilik oyuna olan ön yargımı sıfırladı. Mutlaka izlenmesi gereken performans, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…(Mavi Sedef, 30 Ekim 2012)